(+386) 02 630 0020 za.nas@oslovrenc.si

Lovrenc na Pohorju, 14. 6. 2024

Spoštovani starši,

šolsko leto se izteka in že načrtujemo novo, ki je povezano tudi z učbeniki, delovnimi zvezki in šolskimi potrebščinami, katere so naši učitelji skrbno izbrali.

Sporočamo vam, da si bodo učenci učbenike, tako kot vsako leto, izposodili iz učbeniškega sklada. V skladu s 7. členom Pravilnika o opravljanju učbeniških skladov bo Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje zagotovilo sredstva za nakup delovnih zvezkov za učence 1., 2. in 3. razreda.

Vsi seznami izbranih učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin so objavljeni na spletni strani šole. Prilagamo vam jih tudi v tem obvestilu. Nabavite jih lahko sami, naročite pa jih lahko tudi pri Kopiji novi ali Mladinski knjigi, in sicer elektronsko.

Naročite jih lahko na naslednjih povezavah:

 – za Kopijo novo: Kopija-nova

– za Mladinsko knjigo:  https://emka.si/pages/solsko-leto/osnovna-sola-lovrenc-na-pohorju-osnovna-sola-splosni-program-1-razred-1241049?parenthandle=osnovna-sola-lovrenc-na-pohorju&program=Splo%C5%A1ni%20program

Gradiva naročite tako, da odprete izbrano povezavo ter izberete razred, ki ga bo vaš otrok obiskoval v naslednjem šolskem letu. Označite izbrano in potrdite. Vsi pogoji so zapisani.

Lep pozdrav

Vodja učbeniškega sklada                                                                    Ravnateljica

Barbara Rocek Bregar, prof.                                                               Marija Osvald Novak, prof.

Dostopnost