(+386) 02 630 0020 za.nas@oslovrenc.si

Pozdravljeni,

sporočamo da smo četrtošolci in šestošolci varno prispeli na Debeli Rtič. Izkoristili bomo lepo vreme in odšli na raziskovanje okolice.

PRVI DAN

Prvi dan smo izkoristili sonček in se podali na izlet z ladjico do Kopra.

slike 1. dan

DRUGI DAN

Prebudili smo se v vetrovno jutro, ki pa nas ni ustavilo pri naših dejavnostih. Poleg obveznega plavanja smo pisali razglednice, izdelovali lučke za nočni pohod, reševali logične uganke, vadili za varnostno olimpijado, pripravljali točke za talente in se igrali na igralih ter odigrali turnir v nogometu.

slike 2. dan

TRETJI DAN

Vreme se je izboljšalo in dejavnosti so potekale po urniku. Šestošolci so po plavanju raziskovali obalo, se vozili s kajaki in nabirali kamenčke za izdelovanje magnetov. Četrtošolci pa so se udeležili delavnice lokostrelstva in detektivi narave, nabirali so kamenčke, plavali ter se vozili s kajaki. Zvečer smo se vsi skupaj udeležili večerne animacije, kjer smo si med šolami predstavili svoje talente.

slike 3. dan

ČETRTI DAN

Današnji dan je bil zelo aktiven. Četrtošolci so se po zajtrku pomerili v Varnostni olimpijadi, nato smo se udeležili delavnice lov za zakladom. Sledilo je izdelovanje magnetov. Po kosilu in plavanju smo si privoščili sladoled ter popoldan preživeli na obali. Tudi šestošolci so se udeležili delavnice lov za zakladom ter delavnic lokostrelstvo in detektivi narave. Zvečer smo se podali na nočni pohod z lučkami.

slike 4. dan

Dostopnost