(+386) 02 630 0020 za.nas@oslovrenc.si

V četrtek, 17. 3. 2016, bomo imeli športni dan – ogled poletov v Planici – kvalifikacije. Zbrali se bomo ob 4.50 uri na parkirišču pri vrtcu. Odhod je ob 5. uri. Sledila bo vožnja čez Avstrijo in Italijo do Planice.

Učenci morajo imeti s seboj osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list). V nahrbtniku naj imajo še svojo malico, pijačo, prigrizke in denarnico z nekaj denarja.  Ker bomo ves dan na prostem, naj bodo primerno obuti (zimska ali pohodna obutev), toplo oblečeni, v primeru slabega vremena naj imajo pelerino ali zložljivi dežnik.

Učenci, ki bodo pisali matematično tekmovanje, se bodo skupaj z učitelji odpeljali na Osnovno šolo Josipa Vandota v Kranjsko Goro. Ostali ostanejo v Planici do 13.30 ure. Nato se jim bodo pridružili v Kranjski Gori. Odhod iz Kranjske Gore načrtujemo ob 15.30. Domov se bomo vračali po Sloveniji. Prihod bo predvidoma ob 20. uri.

Cena športnega dneva je okrog 8 €/učenca. Stroški bi predvidoma znašali 20 €/učenca; znižani so za 12  €/učenca zaradi sredstev iz šolskega sklada in donacije podjetja SGD Strdin. Za denarna sredstva in odstopljene prostore za izvedbo matematičnega tekmovanja se zahvaljujemo šolskemu skladu, podjetju Strdin ter ravnateljici Osnovne šole Josipa Vandota v Kranjski Gori.

 

Dostopnost