(+386) 02 630 0020 za.nas@oslovrenc.si

 Spoštovani starši!

Za vaše otroke bomo v času zimskih počitnic organizirali prosto smučanje in brezplačen tečaj alpskega smučanja. Namenjen je učencem od 1. do 9. razreda. V tečaj alpskega smučanja bomo lahko sprejeli največ 8 učencev in skupino prosto smučanje 12 učencev. Učitelj Primož bo v okviru projekta Zdrav življenjski slog na smučanje peljal skupino 12 učencev. Prednostno bomo upoštevali prve prijave. Smučanje in tečaj bosta potekala na smučišču v Ribnici na Pohorju, od  24. do 26. 2. 2014, od 9. do 13. ure.

Prevoz na smučišče in nazaj je za učence brezplačen in financiran s strani Občine Lovrenc na Pohorju. Za hrano in pijačo poskrbijo učenci sami (iz nahrbtnika).

Okvirna cena smučarske vozovnice znaša predvidoma 10 €, denar bomo pobrali na avtobusu. Otrok ima možnost izbire tečaja ali prostega smučanja. Smučarske tečaje in spremstvo izvajajo naši učitelji prostovoljno in so brezplačni. Število mest za tečaj in prosto smučanje je omejeno.

Za učence bomo v času zimskih počitnic pod strokovnim vodstvom v okviru projekta Popestrimo šolo organizirali še številne druge dejavnosti in delavnice.

Delavnice se bodo izvajale v prostorih OŠ, 24., 25., 26. in 27. februarja  2014, od 7.00 do 16.00.  

Vsi, ki se boste odločili za smučanje, se oglasite pri tajnici, gospe Evi Pušnik, ali učitelju Primožu Vračku, kjer se boste prijavili in po potrebi dobili  podrobna navodila. Prijava je mogoča do srede, 19. 2. 2014.


Koordinator  dejavnosti:                                                                   Ravnateljica:

Boris Kojc, prof.                                                                               Marija Osvald Novak, prof.

 

– urnik delavnic Popestrimo šolo

– urnik projekta Zdrav življenjski slog

Dostopnost